Artikel 1 van 12

L`Unique Margaux 2016

€ 60,00 (inclusief btw)

Gelegen op de hoogten, tussen de toppen van Fonréaud en Fourcas, kan het Listrac-plateau "worden vergeleken met de mooiste tentoonstellingen van de Médoc" (M. d'Armaihac, geciteerd door Cocks en Féret, in 16e editie). De bodem van de wijngaard, meestal zand-kiezelachtig en natuurlijk gedraineerd, profiteert dus van royale zonneschijn.

Zoveel kwaliteiten die een warm en vroegrijp terroir definiëren, bijzonder gunstig voor de rijping van de druiven, dat al lang heeft bewezen dat het in staat is om geweldige wijnen voort te brengen.

Naargelang de mogelijkheden uitgebreid, beslaat de wijngaard nu 2,8 hectare. De uitbreiding werd uitgevoerd op gediversifieerde bodems, bijzonder geschikt voor de ontwikkeling van Cabernet Sauvignon. Deze nieuwe deal heeft het mogelijk gemaakt om de aanvankelijke configuratie van de druivenrassen, die de Merlot een prominente plaats gaven, te wijzigen in de richting van een meer "Médoc" definitie van wijn.

Onze wijnexperts denken dat deze Bordeaux Margaux-wijn een hemelse match is met rundvlees, lamsvlees, wild en gevogelte. Eet smakelijk!

Specificatie Omschrijving
Type Rood
Volume (cl) 75
Oogstjaar 2016
Wijnmakerij Château Martinho
Regio Listrac-Médoc
Alcoholpercentage 13
© 2020 - 2024 Wijnkelder 4U - de beste rode, witte en rose wijnen uit Bordeaux, Frankrijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.